Image from Google Jackets

Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.Description: 181 s., il., tab., bibliogr. 24 cmISBN:
  • 9788362511334
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 37.891 (Browse shelf(Opens below)) Available 4864

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha