Image from Google Jackets

Wrażliwość smakowa oraz postawy osób starszych wobec żywności ze szczególnym uwzględnieniem żywności funkcjonalnej

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Rozprawy Naukowe ; 513Publication details: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2019.Description: 158 s., il., tab., bibliogr. 24 cmISBN:
  • 9788371609305
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 37.821 (Browse shelf(Opens below)) Available 4794

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha