Image from Google Jackets

Jakość żywności i jej wyróżniki w ocenie konsumentów

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Series: ROZPRAWY NAUKOWE I MONOGRAFIEPublication details: Warszawa : SGGW, 2014.Description: 124 s., tab., il., bibliogr. 24 cmISBN:
  • 9788375835816
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 36.912 (Browse shelf(Opens below)) Zagubiony 3981

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha