Image from Google Jackets

Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: ROLNICTWO EKOLOGICZNEPublication details: Olsztyn : Wyd. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013.Description: 150 s., il., bibliogr. 24 cmISBN:
  • 9788362863464
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 36.773 (Browse shelf(Opens below)) Available 3840

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha