Image from Google Jackets

Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych. Gastronomia i zachowania nabywców

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: ZESZYTY NAUKOWE / UE w Poznaniu ; 236Publication details: Poznań : Wyd. Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2012.Description: 322 s. ; il. ; tab. ; bibliogr. 24 cmISBN:
  • 9788374177313
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 36.476 (Browse shelf(Opens below)) Available 3559

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha