Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen
Material type:
TextLanguage: Polish Series: PROGRAM WIELOLETNI 2005-2009 ; nr 73Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.Description: 224 s. ; il. ; tab. 24 cmISBN: - 9788360798188
| Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia | 35.254 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 2045 | ||
Książki
|
Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia | 35.253 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 2044 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.
