Agrobiznes 2003. Jakość jako podstawowy instrument konkurencyjności w agrobiznesie T.1,2
Material type:
- agrobiznes
- jakość produktu
- konkurencja
- mięso wołowe
- spożycie
- gospodarstwo rolne prywatne
- doradztwo rolnicze
- przetwory mleczarskie
- zakład mleczarski
- przemysł rolnospożywczy
- bank spółdzielczy
- mleko
- nasiennictwo
- przedsiębiorczość
- rolnictwo ekologiczne
- żywność
- dochód
- ludność rolnicza
- zarządzanie jakością
- zrównoważony rozwój
- żywność modyfikowana genetycznie
- HACCP
- grupa producencka
- rozwój regionalny
- PHARE
- SAPARD
- instytucje otoczenia rolnictwa
- ISO
- internet
- ziemia
- nieruchomość rolna
- cena
- mięso drobiowe
- obszar przygraniczny
- kwalifikacje zawodowe
- handel
- handel hurtowy
- handel detaliczny
- Unia Europejska
- integracja europejska
- świnia
- przetwory żywnościowe
- agroturystyka
- wieś
- kierunki rozwoju
- system ubezpieczeń społecznych
- przemysł mięsny
- przemysł rolnożywnościowy
- informacja rynkowa
- finanse
- podatek
- struktura agrarna
- giełda rolna
- kredyt
- efektywność ekonomiczna
- modernizacja
- gospodarstwo rodzinne
- napój alkoholowy
- OECD
- jogurt
- współpraca transgraniczna
- integracja pionowa
- innowacje
- MSP
- żywność ekologiczna
- żywność funkcjonalna
- rolnicza przestrzeń produkcyjna
- supermarket
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia | 33.891 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 321 | ||
![]() |
Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia | 33.892 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 322 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.