Image from Google Jackets

Rozwój produktu w przemyśle spożywczym. Monografia Organizacja procesu innowacji produktowych w zakładzie produkcyjnym. Cz. II

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, 2001.Description: 23 cmISBN:
  • 8390906139
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 34.290 (Browse shelf(Opens below)) Available 169

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha