Image from Google Jackets

Zasady GHP/GMP oraz system HACCP jako narzędzia zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Poradnik dla przedsiębiorcy

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : FAPA, 2003.Description: 72s. 30 cmISBN:
  • 8388010484
  • 8388010484
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie Wypożyczalnia 33.975 (Browse shelf(Opens below)) Available 286

There are no comments on this title.

to post a comment.

Katalog Biblioteki Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej PIB w Warszawie

Wdrożenie: www.kohawbibliotece.pl

Powered by Koha